Η εταιρεία

Η εταιρεία EMECO αποτελεί μία σύγχρονη τεχνική εταιρεία με εξειδίκευση στην κατασκευή και συντήρηση ηλεκτρομηχανολογικών έργων μεγάλης κλίμακας και υψηλών απαιτήσεων.

Η εταιρεία χαρακτηρίζεται από εξειδίκευση, εμπειρία, τεχνογνωσία, υψηλής ποιότητας παρεχόμενες υπηρεσίες καθώς και συνέπεια στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων των έργων που αναλαμβάνει.

Η δραστηριότητά μας εξειδικεύεται σε τέσσερις πυλώνες:

Κτιριακά έργα
Ηλεκτρομηχανολογικά έργα
Συντήρηση κτιρίων
Πρατήρια υγρών καυσίμων

Η EMECO εκφράζει τη σύγχρονη γενιά τεχνικών εταιρειών που στοχεύουν στη συνολική και πλήρη ικανοποίηση των πελατών της. Η εταιρεία αναπτύσσεται δυναμικά μέσα από κατασκευές έργων που βασίζονται σε υψηλής ποιότητας προδιαγραφές, ταχύτατους χρόνους εκτέλεσης με ελεγχόμενο κόστος και προσήλωση στη συνέπεια και στην εξυπηρέτηση των πελατών της.


Οι αξίες μας

ΗΘΟΣ

Η ακεραιότητα, η ειλικρίνεια και η διαφάνεια προς τους συνεργάτες, μας χαρακτηρίζουν ως αξιόπιστη εταιρεία παράγοντας έργα σε ταχύτατους χρόνους εκτέλεσης με ελεγχόμενο κόστος και άρτιο τεχνικό αποτέλεσμα.
Η εταιρεία 1

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Πρωταρχικός στόχος μας είναι να αναπτυσσόμαστε δυναμικά παράγοντας έργα που βασίζονται σε προδιαγραφές υψηλής ποιότητας μέσω της χρήσης υλικών και μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας.Η εταιρεία 2Η εταιρεία 3

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ασφάλεια των εργαζομένων και των εμπλεκόμενων μελών είναι βασική προτεραιότητα της EMECO. Mε μηδέν εργατικά ατυχήματα και σεβασμό προς το περιβάλλον εξελισσόμαστε καθημερινά.
Η εταιρεία 4Η εταιρεία 5

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ο σεβασμός προς το περιβάλλον και η συμμόρφωση με τις περιβαλλοντικές διατάξεις και πρότυπα είναι αναπόσπαστο κομμάτι οποιασδήποτε διαδικασίας στην EMECO.
Η εταιρεία 6Η εταιρεία 7

Πιστοποιήσεις

  • IQNet cert
  • ISO 9001 GRK blue cropped
  • ISO 14001 GRK
  • OHSAS 18001 cert